Nieuws

Tweede gecombineerd libre en driebanden biljarttoernooi

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 februari worden de voorronden gespeeld en de finales op zondag 26 februari. Tot 2018 werd in het najaar altijd het Kramer driebanden toernooi gehouden. De organisatie van het Kramer toernooi heeft het stokje overgedragen aan biljartclub De Bargebeck. De Bargebeck heeft het toernooi verplaatst naar begin van het jaar. Dit keer wel heel uniek. Waar voorheen alleen driebanden werd gespeeld, is er nu een gemend toernooi van libre en driebanden. Het Sint Nykster toernooi sponsort Noordzeeziekte. Aanmelden kan online via BC De Bargebeck.

Nieuwe datum The Cats Aglow 13 oktober

De eerste datum viel samen met Brêgepop en is daarom verplaatst naar oktober.  

Optreden The Cats Aglow verplaatst naar oktober

Het optreden van The Cats Aglow was in eerste instantie geboekt op zaterdag 7 april. Dit valt precies samen met Brêgepop, zodoende hebben we The Cats Aglow verplaatst naar oktober. De definitieve datum volgt binnenkort.

Gecombineerd libre en driebanden biljarttoernooi

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari worden de voorronden gespeeld en de finales op zondag 18 februari. Voorheen werd in het najaar altijd het Kramer driebanden toernooi gehouden. De organisatie van het Kramer toernooi heeft het stokje overgedragen aan biljartclub De Bargebeck. De Bargebeck heeft het toernooi verplaatst naar begin van het jaar. Dit keer wel heel uniek. Waar voorheen alleen driebanden werd gespeeld, is er nu een gemend toernooi van libre en driebanden.