Nieuws

Beachvolleybal zondag 28 mei 2023

Het is bijna weer zo ver! Trommel jouw team op en doe op eerste pinksterdag mee aan het KPJ Beachvolleybal! Opgave via Facebook: KPJ Sint Nyk

Derde gecombineerd libre en driebanden biljarttoernooi

We kunnen terugkijken op een uitermate geslaagd toernooi weekend met een dikke 60 deelnemers in de spelsoorten libre en driebanden. Winnaars Pieter de Lange uit Scharsterbrug is winaar geworden in spelsoort libre. Rob Verweij uit Joure is winnaar geworden in spelsoort driebanden. Heren nogmaals van harte gefeliciteerd! Steun Gambia De familie Breed gaat al sinds 1999 naar Gambia. In 2002 hebben zij als gezin Gambia voor het eerst bezocht, en zijn daar in contact gekomen met de lokale bevolking, de armoede greep ze erg aan. Ze zijn in contact gekomen met 3 grote families (ongeveer 20 personen per familie). Zij ondersteunen de 3 families door middel van goederen die wij laten verschepen naar Gambia. Dit komt op naam van de familie aan, zodat zij de zekerheid hebben dat de goederen bij de families aankomt. De goederen die zij laten verschepen bestaan uit, kleding, schoenen, medicijnen, artikelen voor de persoonlijke verzorging, elektrische apparatuur, etc. De goederen gebruiken ze deels voor eigen gebruik, ze verkopen ook veel goederen zodat ze van dat geld henzelf kunnen voorzien van eten en drinken, en persoonlijke zorg. Opbrengst Een deel van de inleg van de spelers, plus veel gulle sponsoren, hebben een bedrag van € 1000,- bijeen gebracht.

Tweede gecombineerd libre en driebanden biljarttoernooi

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 februari worden de voorronden gespeeld en de finales op zondag 26 februari. Tot 2018 werd in het najaar altijd het Kramer driebanden toernooi gehouden. De organisatie van het Kramer toernooi heeft het stokje overgedragen aan biljartclub De Bargebeck. De Bargebeck heeft het toernooi verplaatst naar begin van het jaar. Dit keer wel heel uniek. Waar voorheen alleen driebanden werd gespeeld, is er nu een gemend toernooi van libre en driebanden. Het Sint Nykster toernooi sponsort Noordzeeziekte. Aanmelden kan online via BC De Bargebeck.

Gecombineerd libre en driebanden biljarttoernooi

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari worden de voorronden gespeeld en de finales op zondag 18 februari. Voorheen werd in het najaar altijd het Kramer driebanden toernooi gehouden. De organisatie van het Kramer toernooi heeft het stokje overgedragen aan biljartclub De Bargebeck. De Bargebeck heeft het toernooi verplaatst naar begin van het jaar. Dit keer wel heel uniek. Waar voorheen alleen driebanden werd gespeeld, is er nu een gemend toernooi van libre en driebanden.